Felhasználói Vélemények

…2005 októberében több hetes fuldoklás után diagnosztizálták az elkerülhetetlent, az asztmát. A napi 3×2 adag Beclometasondiproprionat mellett mindig nálam kellett lenni vészhelyzetre Salbutamol spraynek. Az orvosom azt mondta, hogy “ha az asztma ellen próbálok küzdeni, csak a saját helyzetem nehezítem meg. Tanuljak meg vele együtt élni.”  Csak az AirTRAINER használata már egy héttel később felére csökkentette a gyógyszeradagomat. 2006 végére napi 1 gyógyszeradaggal tünetmentes voltam   ...számomra minden gyógyszermentes nap fontos, hiszen sosem tudhatjuk mi vár még ránk, meddig élünk.    Kívánom mindenkinek, – főleg a hitetleneknek – hogy egy próbát tegyenek…

Tisztelettel  Sz.B. Budaőrs

…én például stopperórával mérve kezdetben 15 másodpercig tudtam szívni, tíz nap múlva ez az időtartam 25 másodpercre emelkedett. Könnyebben tudtam levegőt venni, lélegezni. Ez a tény óriási!. …Engedje meg, hogy Önnek, mint ennek a csodálatos öngyógyító szer feltalálójának a további életéhez a legjobbakat kívánjam.

Tisztelettel  F.M. Százhalombatta

…rettegtem az ősztől. Nem az elmúlás miatt, hanem az allergiám miatt. Ez a kis készülék visszaadta a reményt. Ha nálam van, valami egészen különös, megnyugtató nyugalmat és önbizalmat ad.

H. Irén  Budapest

…minden reggel fuldokló köhögésre ébredtem. Soha nem dohányoztam, tudtommal allergiás sem vagyok. Az orvosok tanácstalanok voltak, mert semmilyen betegséget nem találtak. Azt mondták, valószínű a “levegőben lehet valami”. Teljesen magam alatt voltam az örökös fuldoklástól és főleg az elkeseredéstől. A menyem ajánlotta a tüdőtréner sópipát. Nem tréfálok, az első kipróbálásnál megállította a köhögésem.  Alig akartam elhinni.  Azóta is előfordult, hogy előjött a baj, de a pipa mindig hatott. El vagyok tőle ragadtatva.  Köszönöm.

B.G  Érd