A feltaláló üzenetei

     Kedves Barátaim!                                                                                                                Jászberény, 2010 szeptember 15.

Magyarországon (még leírni is borzasztó a számot) közel 2 millió ember szenved valamilyen allergiás tünettől. Fél millióan asztmások.  Évente 120 ezerrel nő csak a parlagfű miatt megbetegedők száma és évente 20 ezerrel nő az asztmások száma. Sajnos mindkét esetben legnagyobb arányban a 25 év alatti fiatalok közt.

Nincs olyan honfitársunk, akinek a családjában, vagy a közvetlen környezetében ne lenne valamilyen légzőszervi problémával kapcsolatos gond, a szorongás pedig mindenkiben ott bujkál. Az orvosok szerint 5 év múlva minden második ember érintett lesz.

Nem akarok nagy szavakat használni, de azt hiszem sokan vannak, akiken tudok segíteni. És még többen, akiknek jelentősen könnyebbé tudom tenni az életét.  Legalább annyival, hogy a közvetlen környezetében lévő levegő tiszta legyen és a szmog, a spórák, a baktériumok ne provokálják ki a fulladásos állapotot. Ennél többet is tud az a folyton kéznél lévő kis eszköz, amelynek a titka a  világ legegyszerűbb és legtermészetesebb anyaga, a só.Van még egy titok: az akaraterő, amire a gyógyulni vágyó embert az AirTrainer rávezeti.

Büszkén és felelősen  ajánlom Önöknek ezt a két terméket, amelyről eddig még minden tüdőgyógyász és allergológus, aki megismerte, megtisztelő elismeréssel szólt. Százával kapom a leveleket, amelyek a hálás betegektől érkeznek.

Most mégis én kérek Önöktől valamit. Ha meggyőződtek e két termék jótékony hatásáról, akkor ajánlják azoknak is, akiknek érzéseik szerint erre nagy szükségük lehet. Segítsenek nekik is, hogy tudomást szerezhessenek legalább a lehetőségről, ami megkönnyítheti szenvedésüket. (A honlapon az “ajánlom” linkre való kattintással erre jó lehetőség nyílik.)  A két terméknek semmiféle mellékhatása nincs! Még nem fordult elő olyan eset, hogy rontott volna valakinek az állapotán.

Végezetül még valami. A termék kipróbálásakor véletlenül derült ki, hogy az Air Trainer fantasztikusan jó segédeszköz a dohányzásról való leszokásban. Csak ennyit mondanék. A többit mindenkinek a fantáziájára bízom.

Köszönöm, hogy segíthetek, és köszönöm, ha segítenek.

Tisztelettel

Göbölös Ferenc