Bővebben

Az AIR TRAINER® használatával nagymértékben enyhítjük a légúti problémákat, mint például:

– az allergiát, amelyet a pollen, poratka, penészgomba és egyebek okoznak; – az asztmát, az alsó- és felsőlégúti betegségek esetén a bronchitist, rhinitist; – a hörghurut, légcsőhurut, tüdőgyulladás, nátha, arcüreggyulladás panaszait; – a lerakódott váladékok felszakadását; – a dohányzás okozta problémákat.

AIR TRAINER® hatóanyag-összetétel:

Tengeri-, bányászott-, Salvus só és keverékei:  NaCl 97,97%; Ca 0,22%; Mg 0,013%; SO4 0,53% és NaCl 98,5%; Ca 0,3% és nyomokban tartalmaz jódot és brómot; valamint Na 58,0%; Li 2%; Cl 20,2%; Br 13,9%; I 2,08%; F 3,0%; és egyéb ásványi anyagok.

–  AIR TRAINER® AT-1 készülék bányászott sót tartalmaz, és a benne lévő hatóanyagok elősegítik a nyákoldást, csökkentik az orrnyálkahártya- irritációt. ENYHÉBB LÉGÚTI PROBLÉMÁK ENYHÍTÉSÉRE JAVASOLT (hörghurut, orrnyálkahártya-gyulladás stb.).

–  AIR TRAINER® AT-2 készülék tengeri és bányászott sót tartalmaz, és a bennük lévő hatóanyagok jobban elősegítik a nyákoldást, jól csökkentik az orrnyálkahártya irritációt is. SÚLYOSABB LÉGÚTI PROBLÉMÁK ENYHÍTÉSÉRE JAVASOLT (dohányos, krónikus hörghurut stb.).

–  AIR TRAINER® AT-3 készülék tengeri-, bányászott és SALVUS sót tartalmaz. A nyákoldásra és az orrnyálkahártya-irritációra különösen jó hatással van a SALVUS só jelenléte. SÚLYOSABB ÉS KRÓNIKUS LÉGÚTI PROBLÉMÁK ENYHÍTÉSÉRE JAVASOLT (krónikus obstruktív tüdőbetegség, tüdőtágulat stb.).

AZ AIR TRAINER® HATÓANYAGA GARANTÁLTAN 3-5 ÉVRE ELEGENDŐ.

FIGYELEM!

– Az AIR TRAINER®-t csak egy személy használhatja (fertőzés elkerülése miatt)! – Az eszközbe folyadék nem juthat, ellenkező esetben használhatatlanná válik! – Az eszközbe levegőt fújni nem szabad!  -Az eszköz nyílásait használatkor szabadon kell hagyni! – Az eszköz száraz helyen tartandó az eredeti csomagolásában!

A készülék orvostechnikai eszköznek minõsül. Kereskedelemben szabadon forgalmazható és rendelhető. A termék szabadalmi oltalom alatt áll!

AZ ÁLTALUNK AJÁNLOTT AIR TRAINER® A LEGHATÁSOSABB SZÁRAZ INHALÁTOR, AMELY EDZI IS TÜDEJÉT.