Felhasználói Vélemények

…a kislányom súlyos műtéten esett át és le kellett gátolni a teljes immunrendszerét. Otthon olyan körülményeket kellett teremtenünk, ahol a legkisebbre redukáljuk a közönséges vírus és egyéb fertőzések lehetőségét. Egy ismerősünk megajándékozott egy FrissAIR légtisztító készülékkel, amely azóta éjjel nappal működik a kislány szobájában. Mi óhatatlanul viszünk haza fertőzéseket, de hál’istennek a műtét óta egy nagyon enyhe esetet leszámítva nem volt probléma. Hallatlan nagy segítség…

Köszönettel Dr. S.É.

…nem tudtam, csak nehezen elaludni, mert állandóan el volt dugulva az orrom és nagyon sokszor köhögnöm, krákognom kellett. Ez teljesen megszűnt, illetve minimálisra csökkent, sőt az orromban lévő seb is eltűnt, amit a sok orrcsepp okozott.

Üdvözlettel T.J-né Budapest

Gázfűtéses lakásban lakunk, gyerekeim és én is száraz, maró hatást éreztünk a torkunkban, amely általában száraz köhögésbe ment át. Az Ön által javasolt készüléket megvásárolva ezek a tünetek teljes mértékben megszűntek. Nem kis örömömre észrevettem, hogy amikor a konyhában használtam, a kellemetlen ételszagot is közömbösítette.

Tisztelettel N.I-né  Szeged

Egy orvosi rendelőben sok ember megfordul. Óhatatlanul is van, aki ápolatlan, mosdatlan, kellemetlen testszagot, izzadtságszagot áraszt. A gyógyszereknek is van bizonyos szaga, amely főleg injekciózás után jelentkezik (pl. Polybé). Mióta a FrissAir légtisztítót használjuk, ez a kellemetlen, több összetevős alapszag megszűnt, és felváltotta a friss, különféle növényi aromák keverékéből álló illat. Ez nekünk, akik sok időt töltünk a munkahelyünkön, különösen jólesik.

Dr.Cs.M. Tatabánya

Nem tudtam az éjszakát nyugodtan végigaludni, ugyanis asztmás vagyok és folyton erősen köhögtem. Amióta a “FrissAir”-t használom, a köhögésem szinte megszűnt. Az éjszakáim nyugodtak azóta. Ami a készüléket illeti: hangtalan, kellemes illatot áraszt, fogyasztása minimális. Minden asztmás társamnak ajánlom.

Üdvözlettel: P.A. H.nánás