A webáruház kezelése

custom writersgood college admission essaysessay helpwrite my essay order essay onlinecustom essay helpwrite my essay Böngészés, vásárlás

A keresett termék részletes jellemzőit (a főoldalt követően) a hozzá tartozó információs oldalon találja. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek illusztrációk is lehetnek.

A termékeket termékcsoportok szerint soroltuk be. Az áruházban található termékek között a főoldalon történt választás után az „Air Trainer”, vagy a „FrissAir” oldalon böngészve választhatja ki. A termék kategóriák további termék csoportokat tartalmaznak. A termék csoportokban találhatók a termékek, rövid névvel, fontosabb tulajdonságaik leírásával és árral láthatók. A termék részletes tulajdonságait a termék képe alatt tekintheti meg.

 

Keresés a termékek között

A kívánt tulajdonságoknak megfelelő termékeket (légtisztító készülék esetében) megkeresheti a termék képére kattintva. Az „AirTrainer” és a „FrissAir” oldalán is a termékek képe fölötti „fülek”-re kattintva lehetőség van a termékek részletes tulajdonságainak, illetve orvosi, vásárlói vélemények megtekintésére is.

 

Árak

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó ár.

 

Megrendelés, vásárlás

Ahhoz, hogy vásárolni tudjon áruházunkban, először meg kell ismernie weblapunkat, majd ki kell választania („Kosárba teszem”) és meg kell rendelnie („Megrendelem”, vagy „Érte megyek”) a terméket. A gombok mellett, a „Mi ez?” szövegre kattintva részletes információkat talál a gombokkal kapcsolatban.
A kosár tartalmát a „Megrendelem” feliratra kattintva rendelheti meg és ez után közvetlenül átutalhatja a vételárat is. A megrendelésnél az „Érte megyek” menügombot választva kiválaszthatja, hogy a megrendelésre kerülő termékeket személyesen melyik üzletben kívánja átvenni.
A „Kosár tartalma” menüpontban megváltoztathatja a kiválasztott termékek mennyiségét, törölhet a listáról, vagy folytathatja a vásárlást. Egy vásárlás alkalmával korlátlan számú terméket tehet a kosarába.
A termékekről egészségpénztári számlát kérhet a „Megrendelés” űrlapon, amit Ön elszámolhat.
Egyéb közlendőjét szíveskedjék a „Megjegyzés” rovatban közölni. A rendelés elküldéséhez kattintson az “Rendben” gombra.

 

Fizetés, vételár kiegyenlítése

A megrendelt termékek árát közvetlenül a weblapról bankkártyával átutalhatja,  illetve postai utánvéttel, vagy a kiválasztott üzletben kifizetheti.

 

Szállítási információk

A megrendelt termékeket a megadott címre postázzuk.

További információk az ÁSZF-ben.best essay writing service ukcustom writingcustom essay